Geslaagde open dag Toon Hermans Huis met veel haardonaties.

De dag vóór Wereldkankerdag opende het Toon Hermans Huis haar deuren voor een “Open Dag” gecombineerd met haren knippen voor Stichting Haarwensen. Een geslaagde dag met ruim 80 bezoekers.
Het team van Carool Platteel Hair en Beauty knipte die dag de speciale gasten: meisjes en dames die hun haar doneerden aan Stichting Haarwensen. Stichting Haarwensen zorgt ervoor dat van alle staarten gratis haarwerken voor zieke kinderen worden gemaakt. Zoals een van de dames zei: “Zo mooi dat je met zoiets kleins als je haar laten knippen zoiets bijzonders voor een ziek kind kan betekenen”. Iedereen kreeg een prachtige make-over die werd vastgelegd door fotografen Selva Wilbers en Jeroen van Schaik en ging na een rondleiding door het huis stralend weer naar huis.

Tijdens de open dag kwamen er veel bezoekers “gewoon” een kijkje nemen of ze namen deel aan de speciale Yoga workshop door Harry Peijs. Een laagdrempelige dag om eens kennis te maken met deze en de vele andere activiteiten die in het Toon Hermans Huis worden georganiseerd voor iedereen die met kanker in aanraking komt. Activiteiten die gericht zijn op even lekker ontspannen, je laten verwennen en het ontmoeten van lotgenoten waar ervaringen mee kunnen worden gedeeld.
Mocht u de open dag gemist hebben, geen probleem. Ook tijdens de normale openingsuren (ma, di en do van 9.00- 16.00 en wo en vr van 9.00- 13.00) kan iedereen die interesse heeft binnenlopen op de Graaf Jacobstraat nr. 1, voor informatie, een kop koffie of thee; de gastvrouwen en heren verzorgen graag een rondleiding!

Wij bedanken Carool Platteel en haar team plus Selva Wilbers en Jeroen van Schaik voor hun fantastische bijdrage aan deze open dag!