Zondag 12 februari organiseert Fitlife Budel in sporthal de Zuiderpoort in Budel voor de vierde keer in successie een spinningmarathon ten bate van het Toon Hermans Huis Weert e.o.. Ieder jaar een geweldige belevenis. Dit jaar is het thema ‘Back tot the 90’s’. Jaren gevuld met Tamagotchi’s, TMF, Happy Hardcore, Super soakers, Boy- & Girlbands en Flippo’s.

Ook dit jaar wordt het weer een fantastische dag die bol staat van het entertainment, lekker eten, maar vooral een hoog ‘fun’gehalte!
De Spinningmarathon start om 12.30u met een geweldige opening en natuurlijk staat om 17.00u voor alle aanwezigen het pastabuffet weer klaar! Jij kunt dus jouw steentje bijdragen door op zondag 12 februari mee te spinnen! Voor 10 euro per uur doe je al mee! Maar elke euro telt! Net als andere jaren fietst er ook weer een team van het Toon Hermans Huis Weert mee, herkenbaar aan de eigen gele shirtjes. Fiets je niet mee dan ben je evengoed welkom als toeschouwer of supporter. Ook wordt er weer een loterij gehouden.

Inschrijven:

Het inschrijfformulier en verdere informatie is te vinden via de website van het Toon Hermans Huis www.toonhermanshuisweert.nl (onder Actueel Nieuws) bij of via www.fitlife-budel.nl/spinningmarathon.

Terug naar de Nieuwsbrief 2017-1