Info van Derden

Verwijsgids kanker

Verwijsgids kanker

Het Integraal Kankercentrum Nederland (IKNL) heeft onlangs de Verwijsgids Kanker gepubliceerd. Het doel van de Verwijsgids is mensen te helpen bij het vinden van ondersteunende behandeling en begeleiding bij kanker. U komt bij de verwijsgids door te klikken op de link.

Lees meer
Bestralingskalender

Bestralingskalender

Ik heb de Bestralingskalender ontworpen, omdat ik zelf heel veel moed en kracht putte uit de ‘bestralingskalender’ die ik zelf op een vel papier had gemaakt met daarop de cijfers 1 t/m 33, het aantal van mijn bestralingen. Elke dag als ik uit het ziekenhuis thuis...

Lees meer
Care for Cancer

Care for Cancer

Care for Cancer biedt individuele ondersteuning aan mensen met kanker. De care consulenten van Care for Cancer zijn ervaren oncologieverpleegkundigen. Zij bezoeken cliënten thuis, beantwoorden vragen over de gevolgen van diagnose en behandeling en geven praktische...

Lees meer