Zondag 4 februari tussen 11.00 en 15.00 uur houdt het Toon Hermans Huis weer de traditionele Open Dag. Dan is ook Wereldkankerdag, de dag dat heel de wereld stil staat bij de ziekte kanker. Je bent van harte welkom.

Wereldkankerdag

Wereldkankerdag is officieel gemarkeerd om het bewustzijn rondom kanker te vergroten en om preventie, detectie en behandelingen aan te moedigen, maar ook om het belang van een goede kwaliteit van leven voor mensen met kanker te onderstrepen.
Een dag met volop activiteiten. Vanzelfsprekend is iedereen welkom om eens binnen te lopen voor een rondleiding door het huis en een toelichting op de activiteiten.

Haardonaties

Ook deze keer knipt Carool Platteel van Carool Platteel Hair & Beauty belangeloos mensen die 30 centimeter van hun haar doneren ten bate van de Stichting Haarwensen.
Deze stichting zorgt ervoor dat, van al het gedoneerde haar, gratis haarwerken worden gemaakt voor zieke kinderen.

Wil je ook een 30 cm groot stuk van je haar doneren? Stuur dan een mail met naam én telefoonnummer naar administratie@toonhermanshuisweert.nl óf bel even 0495 – 541 444. Carool Platteel neemt vervolgens zo snel mogelijk contact met je op.

Terug naar de Nieuwsbrief 2017-5