Zaterdag 4 februari is Wereldkankerdag, de dag dat heel de wereld stil staat bij de ziekte kanker.

Deze dag is officieel gemarkeerd om het bewustzijn rondom kanker te vergroten en om preventie, detectie en behandelingen aan te moedigen, maar ook om het belang van een goede kwaliteit van leven voor mensen met kanker te onderstrepen. De dag erna, zondag 5 februari houdt het Toon Hermans Huis Weert e.o. traditioneel zijn “Open Dag”.

Die dag ben je tussen 11.00 en 15.00 uur van harte welkom in het Toon Hermans Huis aan de Graaf Jacobstraat 1. Carool Platteel van Carool Platteel Hair & Beauty knipt tijdens de Open Dag weer belangeloos mensen die 30 centimeter van hun haar doneren ten bate van de Stichting Haarwensen.

Deze stichting zorgt ervoor dat, van al het gedoneerde haar, gratis haarwerken worden gemaakt voor zieke kinderen. Na de metamorfose worden er foto’s gemaakt van de nieuwe coupe, inclusief make-up, door fotograaf Martin Muñoz. Het is de vierde keer dat Carool Plateel deze activiteit geheel belangeloos en met veel succes in het Toon Hermans Huis verzorgt.

Door het hele huis is een expositie te zien van schilderijen, die gemaakt zijn door onze gasten van de schildergroep.
Je bent van harte welkom, de koffie staat klaar en onze gastvrouwen en –heren leiden je graag rond door het huis.

Aanmelden

Wil je ook een 30 cm groot stuk van je haar af laten knippen? Stuur dan een bericht naar ons mailadres met naam én telefoonnumme óf bel even 0495 – 541 444. Carool Platteel neemt vervolgens zo snel mogelijk contact met je op.

Terug naar de Nieuwsbrief 2017-1