Marlies Laugs, schoonheidsspecialiste /visagiste

Activiteit

Marlies is gespecialiseerd in huidverbetering en huidverzorging. Zij is medisch en psychologisch geschoold rondom de ziekte kanker. Ze wil zich graag inzetten voor mensen met deze ziekte met haar kennis en specialismen.

Een goed verzorgd uiterlijk geeft meer zelfvertrouwen. Dit geldt niet alleen voor gezonde mensen maar zeker voor kankerpatiënten, die door deze ziekte of behandeling vaak minder goed in hun vel zitten. Bij Marlies kun je terecht voor gelaatsverzorging, huidanalyse, huidverzorging, massages of persoonlijk make-up advies. Door deze behandeling ga je er niet alleen beter uitzien maar je ook beter en je vel voelen.

Ons zelfbeeld wordt flink aangetast door deze ernstige ziekte: de sporen die deze ziekte of behandeling nalaat kan bijv. huid- en nagelproblemen of haaruitval tot gevolg hebben.   Een verandering van het zelfbeeld kan hiervan het gevolg zijn: het kan iemand erg uit balans brengen en zelfs leiden tot een isolement. Je lichaam is zeer belangrijk voor je geestelijk welzijn. Omgekeerd is de psyche in staat extra energie te leveren om de ziekte te hanteren /aanvaarden.

Missie/passie

Marlies is dankbaar dat ze met haar kennis en inzicht mensen mag helpen en bijstaan. Ze heeft gespecialiseerde cursussen en opleidingen gevolgd zodat ze de gasten in het Toon Hermans Huis goed van dienst kan zijn. Door haar jarenlange vakbekwaamheid als schoonheidsspecialiste straalt ze betrouwbaarheid uit. Marlies staat garant voor: hygiëne en productkennis (denk aan allergische reactie in combi met chemo, medicijnen of kennis van natuurproducten). Haar jarenlange farmaceutische ervaring komt haar zeer goed van pas.

Opleidingen/werkgebied

  • Schoonheidsspecialiste en visagiste
  • Specialisatie : huidverzorging voor mensen met kanker
  • Gediplomeerd Drogist, Homeopathie en Orthomoleculaire voeding

Marlies wil zich met hart en ziel inzetten voor de gasten van het Toon Hermans Huis. Ze wil hen mede door een verzorgd uiterlijk weer meer zelfvertrouwen doen uitstralen.