Als training en voorbereiding voor de Toons Toppers organiseert het Toon Hermans Huis Weert dit jaar voor de zesde keer een sponsor-wandel- en fietstocht onder de naam Jan Caristocht. Wil je meedoen en/of sponsoren? Meld je aan via onze mail of telefonisch (0495) 541444.

Mooie omgeving

De wandelaars lopen ongeveer 20 à 25 km in de mooie omgeving van Weert-Zuid. De fietsers peddelen op hun racefietsen ca. 105 km, met een nieuwe mooie route door België. Hun pauzeplaats (na ongeveer 60 km) is het Toon Hermans Huis in Roermond. Er is deskundige begeleiding o.a. van de TWC Nederweert. Je kunt de wandelaars en fietsers steunen door zelf mee te wandelen of te fietsen of door een donatie. Minimale bijdrage is € 25,- pp. Je bent natuurlijk ook van harte welkom om alle deelnemers bij terugkomst in het Toon Hermans Huis in Weert rond 15.00 uur toe te juichen. 

Jan Caris

De tocht is sinds 2014 vernoemd naar de mede-initiatiefnemer en grote stimulator Jan Caris uit Ospel, die, hoewel toen al zwaar ziek, in 2014 de Mont Ventoux zowel te voet als per fiets bedwong.

Terug naar de nieuwsbrief 2018-2