2021: Een jaar vol onzekerheden

Het leven bestaat uit onzekerheden. We weten het allemaal. Maar zeker de afgelopen twee jaren zijn we met onze neus keihard op de feiten gedrukt. Ook nu – op het einde van het jaar – weten we niet of en wanneer we verlost zijn van dit virus. Onzekerheid troef dus.

Geconfronteerd worden met onzekerheden en teleurstellingen, niet meer onbevangen zijn. Mensen met kanker weten er alles van. Iedere dag en vaak al jarenlang. Hun antwoord: positief blijven, veerkracht tonen, steun zoeken bij elkaar en proberen te genieten van kleine dingen.

Het Toon Hermans Huis Weert e.o. helpt daarbij. Al tien jaar lang zorgt het inloophuis voor ontmoeten, ontspannen en verwennen. Voor mensen met kanker, maar ook voor hun naasten. Ondanks de coronapandemie mochten we in 2021 weer veel nieuwe gasten verwelkomen. Het huis voorziet duidelijk in een behoefte. Door corona misschien nog wel meer dan anders.

We zijn heel blij dat alle mensen en organisaties die het Toon Hermans Huis een warm hart toedragen ons ook in 2021 hebben ondersteund. Hartelijk dank voor deze trouwe steun.

Terug naar de sponsorbrief