Op zondag 3 februari opent het Toon Hermans Huis Weert tussen 11.00 en 15.00 uur de deuren in het kader van de jaarlijkse Wereldkankerdag. Ieder jaar een bijzondere gebeurtenis waarbij wij veel belangstellenden mogen verwelkomen. Voor alle bezoekers een informatieve èn gezellige dag.

De gastvrouwen en -heren staan klaar om alles te vertellen over het Toon Hermans Huis en de activiteiten die er georganiseerd worden. Tijdens een rondleiding proeft u de sfeer in het huis en maakt u o.a. kennis met het creatieve atelier en de wellnessruimten.

Haardonaties

Ook dit jaar is Carool Platteel Hair & Beauty met haar team weer aanwezig om haren te knippen ten bate van de Stichting Haarwensen. Deze stichting zorgt ervoor dat, van al het gedoneerde haar, gratis haarwerken worden gemaakt voor zieke kinderen.

De afgelopen vijf jaar heeft Carool met haar team belangeloos en met veel succes al vele haarvlechten naar de stichting kunnen opsturen. Pruiken of haarwerken zijn erg duur en worden vaak maar voor een klein deel vergoed. Daarom is de Stichting Haarwensen opgericht. Zij levert gratis haarwerken van hoge kwaliteit aan kinderen die door hun ziekte het haar (tijdelijk) verliezen. Ook voor kinderen kan het belangrijk zijn er, ondanks de ziekte, goed uit te kunnen zien.

Iedereen die zijn haar doneert, krijgt op 3 februari 2019 een complete metamorfose in de vorm van een prachtig nieuw kapsel, mooie make-up en een vóór- en na-foto, die belangeloos gemaakt worden door Selva Wilbers. Een belangrijke voorwaarde om haar te kunnen doneren is dat er minimaal 30 centimeter van afgeknipt kan worden en dat het haar niet geverfd is.

Ook doneren?

Er zijn nog maar enkele plaatsen beschikbaar. Dus meld je snel aan via: administratie@toonhermanshuisweert.nl en vermeld hierbij je naam en telefoonnummer. Carool Platteel neemt dan z.s.m. contact met je op.

Terug naar de Nieuwsbrief 2019-1