Nick van den Broek helpt bij vormgeven communicatie.

Je zou het een win-winsituatie kunnen noemen: Nick van den Broek uit Weert zocht een organisatie waar hij zijn HBO-studie (sport)communicatie kon afronden en het Toon Hermans Huis Weert zocht iemand die mee kon helpen om het communicatiebeleid van het huis verder vorm te geven. Zij vonden elkaar min of meer bij toeval. Nick stelt zich graag voor.

‘Toen ik aan mijn mentor bij Fontys Hoge School in Tilburg vroeg of zij ermee akkoord ging als ik mijn eindstage bij het Toon Hermans Huis Weert zou doen, antwoordde zij meteen, ‘dat is echt iets voor jou Nick’. En zo voelt dat ook voor mij. Ik voel me hier geweldig op mijn plek’.

Sinds 25 april kun je Nick van den Broek (31) regelmatig in het huis aantreffen. Hij heeft al met veel activiteiten en bezoekers kennis gemaakt. ’Ik heb in korte tijd al een goed gevoel bij het huis gekregen, wat hier allemaal gebeurt en wat het huis voor veel mensen betekent. Dat komt denk ik ook wel doordat ik in zekere zin en helaas ervaringsdeskundige ben. Mijn moeder is een jaar geleden in heel korte tijd aan darmkanker overleden. Dat maakt het voor mij extra bijzonder dat ik hier mijn studie mag afronden’.

Social media

Het Toon Hermans Huis probeert op allerlei manieren de doelgroepen te bereiken en de drempel om het huis te bezoeken te verlagen. In het beleidsplan 2022-2026 staat dan ook dat een mix van communicatiemiddelen zal worden ingezet om de diverse doelgroepen te bereiken. Het huis wil vooral ook meer gebruik maken van social media zoals Facebook, Instagram en LinkedIn. ‘In de korte tijd dat ik hier ben heb ik echt het gevoel dat ik iets kan bijdragen’ zegt Nick. ‘In mijn plan van aanpak dat ik voor school moest indienen staat dat ik een communicatieplan zal opstellen, maar ik wil zelf verder gaan en ook echt producten afleveren die het huis meteen kan gebruiken. Zo ben ik al bezig geweest met de website en Facebook. Ik wil echt iets extra’s betekenen voor het huis, ’aldus een enthousiaste Nick (foto: Nick na de marathon van New York)

Mocht je Nick in het huis tegen komen, hij vindt het leuk nader kennis te maken of vragen te beantwoorden.

Terug naar de Nieuwsbrief