De Toons Toppers 2023 van het Toon Hermans Huis Weert e.o. en een aantal andere deelnemers aan het evenement hebben ook dit jaar weer gezorgd voor een fiks sponsorbedrag. Met hun beklimming van de Mont Ventoux in september jl. haalden zij samen een bedrag op van ruim € 31.000,-. De helft van dit bedrag is voor het Toon Hermans Huis Weert en de andere helft gaat via de stichting Groot Verzet Tegen Kanker naar het KWF voor kankeronderzoek.

Voorzitter Dick Bakker van de stichting Groot Verzet Tegen Kanker reikte zaterdag 11 november de cheque met daarop het fantastische bedrag van € 15.500,- uit aan de bestuursleden Giovanni de Monte en Jan van Riet van het Toon Hermans Huis Weert.

Ook in 2024 gaat er weer een team van Toons Toppers naar Frankrijk om op 5 en 6 september de Mont Ventoux wandelend of fietsend te beklimmen. Op een nader te bepalen datum in februari of maart zal hierover een informatieavond worden georganiseerd. Heb je interesse om deze avond bij te wonen dan kun je je nu al aanmelden via administratie@toonhermanshuisweert.nl. Je krijgt dan t.z.t. een uitnodiging.