In oktober starten we met een nieuwe groep, de Nabestaandenbijeenkomst “Verder na verlies”

Als je een dierbare verloren hebt (aan kanker), dan staat je hele wereld op zijn kop, niets lijkt meer op wat het was. Zekerheden en vaste patronen zijn weggevallen. Je wordt overweldigd door verdriet en emoties. Je kunt een hele andere kijk krijgen op wat belangrijk en zinvol is in het leven. Daarbij kun je jezelf met al deze gevoelens en gedachtes ook erg eenzaam voelen.

Herken je dit en heb je behoefte om met mensen te praten die net als jij te maken hebben met het verlies van een naaste, dan ben je van harte welkom bij de nabestaandenbijeenkomst “Verder na verlies”. Een bijeenkomst waar jij jouw verhaal kwijt kunt.

Tijdens de nabestaandenbijeenkomst wisselen we onder begeleiding van ervaringsdeskundigen ervaringen, vragen en gedachten uit.

Iedereen die te maken heeft met het verlies van een naaste aan kanker is van harte welkom. Ook wanneer het verlies al langer geleden is. De gespreksgroep is een doorlopende praatgroep waar je altijd in- en uit kunt stappen. De groep is voor iedereen die een weg wil vinden als nabestaande en het verlies op een draagbare manier in het leven wil meenemen.

Wanneer: Iedere tweede dinsdag van de maand.
Tijd: 19:00 – 20:30
Locatie: Toon Hermans Huis Weert, Graaf Jacobstraat 1.
Bijdrage: Deelname is gratis. Een vrijwillige bijdrage is welkom.
Aanmelden: Dit kan door te mailen naar administratie@toonhermanshuisweert.nl of door te bellen naar 0495 – 541 444.

Mocht je op een ander moment kennis willen maken met ons centrum, dan is dat ook mogelijk. Laat ons dan even weten wanneer je komt, dan zetten wij de koffie klaar.