Een nieuwe fase in het bestuur, het voorzitterschap!

Voor me ligt de mooie taak om de Toppers Henk Evers en Loekie van Maaren op te volgen. In de afgelopen jaren heeft onze organisatie een duidelijke professionalisering doorgemaakt. Met medewerking van onze koepelorganisatie IPSO in samenwerking met het KWF staat die als een huis.

Onder leiding van Bertien Nijnens en samen met een geweldige groep vrijwilligers kunnen we onze gasten goed en warm ontvangen in het pas gerenoveerde huis.

Op 2 maart, bij het afscheid van vrijwilliger Marleen Bouten, gaf het een dubbel gevoel de erehaag te zien van direct betrokkenen, de Toons Toppers en haar “aanhaakclub”. Zo ontzettend verdrietig, maar ook zo ontroerend mooi door de enorme opkomst. Het is fantastisch wat onze vrijwilligers, gastvrouwen en -heren, in al die jaren bij onze gasten teweeg hebben gebracht en brengen!

Hoe mooi is het, wat we met al onze activiteiten met onze organisatie bereiken. En als ik dan gevraagd word voor het voorzitterschap, en dit is mijn ervaring, dan doe ik het graag. Beseffende wat het voor onze gasten betekent! 

Gio de Monte
Voorzitter

Terug naar de nieuwsbrief