Informatieavond do 24 feb 20:00 uur, restaurant PSW

In de maand september 2021 werd het nieuwe evenement ‘Lopen voor Hoop’ Weert bekend gemaakt. Nu de coronamaatregelen het toelaten, vindt de eerste informatieavond plaats op donderdag 24 februari 2022. Aanvang 20.00 uur.
Locatie: restaurant van het Creatief Centrum PSW, Graafschap Hornelaan 88 Weert. Ingang: achterzijde van het gebouw bij Atelier 88.
Voor de toegang tot deze informatieavond gelden de coronaregels (o.a. QR-code check) en de 1,5m afstand wordt in acht genomen in de ruimte waar de bijeenkomst wordt gehouden.

Lange tijd was het relatief stil in de media, omdat we door COVID-19 niet wisten of het evenement überhaupt door zou kunnen gaan. Maar achter de schermen gingen de voorbereidingen in volle vaart door. Lopen voor Hoop is een 12 uurs-wandelestafette (als opvolger van de SamenLoop voor Hoop Weert) die zal plaatsvinden op zaterdag 2 juli 2022 in park “Aan de Bron” in Weert.
Lopen voor Hoop is het eerste initiatief van de pas opgerichte Stichting Weerterland weert Kanker. De opbrengst gaat volledig naar Kankeronderzoekfonds Limburg en het Toon Hermans Huis Weert.
Tijdens de eerste informatieavond wordt uitleg gegeven over het evenement en informatie verstrekt over deelname als team en hulp als vrijwilliger. Ook worden de beide doelen waar de opbrengst van het evenement naartoe gaat nader belicht. Kijk op Kankeronderzoekfondslimburg en Toonhermanshuisweert
Iedereen is van harte welkom! De organisatie hoopt zeker de deelnemende teams en vrijwilligers van voorheen de SamenLoop voor Hoop Weert te mogen begroeten op 24 februari. Ook bedrijven die met een team willen deelnemen zijn van harte welkom.
Meer info over / aanmelden voor Lopen voor Hoop kan via www.lopenvoorhoop.nl.

Lopen voor Hoop is een evenement waarin het leven, samen stilstaan bij- en aandacht geven aan kanker centraal staan. Door deelname aan het evenement en door in actie te komen, maken we een vuist tegen kanker en wordt geld ingezameld voor wetenschappelijk onderzoek door Kankeronderzoekfonds Limburg in de strijd tegen kanker. Ook leveren we met de opbrengst van het evenement een bijdrage aan het leefbaar maken van een leven met kanker, zowel voor patiënt als naaste omgeving. Ondersteuning die door het Toon Hermans Huis Weert verleend wordt.
Kijk voor meer informatie over de goede doelen op www.kankeronderzoekfondslimburg.nl en www.toonhermanshuisweert.nl
Meer info via Léon Stultiens, voorzitter Lopen voor Hoop, e-mail: lstultiens@lijbrandt.nl, mobiel nr.: 06 – 183 65 605