Vanwege het tweede lustrum heeft het Toon Hermans Huis een speciale Toons Krant uitgegeven, die huis aan huis is verspreid in de gemeenten Cranendonck, Nederweert en Weert. Donderdag 17 april overhandigde Cindy Denessen van Weert Media Groep het eerste exemplaar van de Toons Krant aan voorzitter Henk Evers van het Toon Hermans Huis Weert.

Aan de krant is door een groot aantal mensen belangeloos meegewerkt, als redacteur, columnist, fotograaf, grafisch ontwerper en uitgever. In de krant staan onder andere interviews met gasten van het Toon Hermans Huis in Weert. Zij delen hun ervaringen met het Toon Hermans Huis en vertellen over de steun die zij hier ondervinden. Ook is er speciale aandacht besteed aan de samenwerking met het Sint Jans Gasthuis (SJG) en de Alexander Monro-kliniek.

De verhalen in Toons Krant geven een inkijkje in het Toon Hermans Huis Weert.

Mocht u Toons Krant niet in uw brievenbus hebben gevonden en deze wel willen ontvangen, stuur dan een mail naar administratie@toonhermanshuisweert.nl of bel naar 0495-541444. Wij sturen u dan een digitale versie van de krant. Meer informatie over het Toon Hermans Huis vindt u op www.toonhermanshuisweert.nl.

Terug naar de Nieuwsbrief 2021.1