Actie Rabobank ClubSupport

 De Stichting Toon Hermans Huis Weert is één van de toegelaten deelnemers aan de Rabo ClubSupport van Rabobank Weerterland en Cranendonck. Ben je lid van de Rabobank breng dan ook vóór 27 september jouw stem uit op het Toon Hermans Huis Weert. Stemmen is mogelijk via de Rabo app of op rabobank.nl/clubsupport. Let op: alleen leden van Rabobank Weerterland en Cranendonck mogen stemmen. Als je klant bent van de Rabobank, ben je niet automatisch lid.

Wat kun  je verder doen om ons huis te steunen?
Informeer in je eigen omgeving bij familie, vrienden en kennissen of zij lid zijn van Rabobank Weerterland en Cranendonck en vraag of zij hun stem aan de Stichting Toon Hermans Huis Weert willen geven.
De gedachte achter Rabo ClubSupport is dat leden van Rabobank Weerterland en Cranendonck inspraak krijgen op de verdeling van een gedeelte van de winst van de bank. Deze winst vloeit zo terug naar het lokale verenigingsleven.

Stemmen
Van 5 tot 27 september  kunnen leden stemmen op hun favoriete clubs. Begin oktober wordt de uitslag bekend gemaakt. Deze stemmen zijn geld waard. Hoe meer stemmen er op een vereniging of stichting uitgebracht worden, des te meer geld deze vereniging of stichting ontvangt. Wij hopen dan ook dat leden hun stemmen uitbrengen op het Toon Hermans Huis en daarmee ons Huis financieel ondersteunen. Geld dat wij goed kunnen gebruiken om activiteiten te organiseren voor mensen met kanker en hun naasten.