Toons Toppers 2023 bereiken top Mont Ventoux

Ze hebben het wéér voor elkaar gekregen. Alle 18 Toons Toppers 2023 hebben afgelopen donderdag en vrijdag de top van de Mont Ventoux bereikt. Een ultieme prestatie en positieve gezondheid met een uitroepteken!
Goed getraind liepen de 7 wandelaars op donderdag 7 september de 26 km lange klim naar de top van de magische berg. Een dag later deden de 11 fietsers datzelfde. Er was zelfs één Topper die zowel wandelend als fietsend de top heeft bereikt.
De Toons Toppers 2023 van het Toon Hermans Huis Weert e.o. en het deskundige begeleidingsteam hebben na een maandenlange voorbereiding een geweldige week beleefd in Frankrijk. Een week vol saamhorigheid, energie, positiviteit, emotie en steun voor elkaar!
De beklimming van de imposante 1910 meter hoge kale berg symboliseert de strijd die vele kanker patiënten tijdens hun ziekte of herstel dagelijks leveren. Samen letterlijk en figuurlijk uit het dal komen en een doel bereiken, maakt sterk!
Tegelijkertijd hebben de Toons Toppers 2023 zoveel mogelijk geld opgehaald ten behoeve van onderzoek naar genezing van kanker en voor het Toon Hermans Huis in Weert. Het huis is een centrum voor leven met en na kanker. De Toons Toppers 2023 en het Toon Hermans Huis Weert danken de sponsoren voor hun steun. Wil jij ook de Toons Toppers steunen? Dat kan nog via https://www.grootverzettegenkanker.nl/team/toons-toppers-weert.