In beweging met jou

Samen lekker bewegen, samen sportief presteren, samen eindeloos genieten. Dat is In Beweging met Jou 2022! Een nieuw evenement dat op zaterdag 17 september wordt gehouden rondom het Blauwe Meertje in Weert. Klik op In beweging met jou en meld je aan met een team van maximaal 5 personen (familie, vrienden). ‘Strijd niet tegen maar met elkaar’.

Maria Bakx, tot 1 januari samen met Tanja Kools coördinator in het Toon Hermans Huis Weert, is nauw betrokken bij de organisatie. Zij legt uit dat ‘In Beweging met Jou’ een 1/8 aangepaste triatlon (500 m zwemmen, 20 km fietsen en 2,5 km hardlopen) is voor iedereen vanaf 10 jaar die door een ziekte of beperking niet kan deelnemen aan een volledige triatlon. “Echter ook voor iedereen die graag iemand, die hem/haar lief is, een onvergetelijke, fantastische dag wil laten beleven.”

Als deelnemer van deze dag vol sportief festijn en teambuilding ga je samen met je team de uitdaging aan sponsors te vinden. Voor een streefbedrag van minimaal € 150,00. Mede dankzij jou kan de organisatie zo een bijdrage leveren om de kwaliteit van leven – van mensen die door een ziekte of beperking dit zo verdienen – enigszins te verbeteren.

Het sportieve evenement In Beweging met Jou 2022 draait om jou als teamleider, jouw team en om het Toon Hermans Huis Weert en Stichting OntspanWater. Je doet mee voor een goed doel en vooral voor jezelf, voor elkaar en voor het vinden van moed, kracht en nieuwe energie!

Elk onderdeel (zwemmen, fietsen, lopen) doe je samen met je team. Iemand uit jouw team mag bijvoorbeeld een deel zwemmen waarna jij het stokje overneemt en het laatste stukje zelf zwemt. Uiteraard onder luid gejuich! Wanneer je de finish aantikt, zul je ervaren hoe het voelt dat jullie prestatie samen een ware teamprestatie is!

Hoe dan ook, Maria kan je namens de organisatie nu al beloven dat je samen met je team verzekerd bent van een mooie, sportieve dag vol saamhorigheid en ongetwijfeld fantastische momenten.
Op het kaartje hiernaast zie je het parcours voor fietsers en lopers.