De komende weken zijn er weer enkele nieuwe activiteiten in het Toon Hermans Huis Weert, en een aantal activiteiten dat een vervolg krijgt.

Onderstaand ziet u de info over de betreffende activiteiten.

9 oktober Lotgenotenbijeenkomsten Prostaatkanker,
thema incontinentie; hoe ga ik hiermee om

De ProstaatKankerStichting houdt dit jaar een aantal speciale lotgenotenbijeenkomsten voor mannen met prostaatkanker en hun naasten. De bijeenkomsten worden begeleid door ervaringsdeskundigen van de ProstaatKankerStichting. Tijdens de  bijeenkomsten is er ruim gelegenheid voor het uitwisselen van ervaringen en voldoende ruimte om vragen te stellen.

Klik hier voor de flyer en hier om je aan te melden.

9 oktober workshop glas beschilderen

Maak van een eenvoudige glazen vaas een eigen, persoonlijke creatie. Dat kan een eigen ontwerp zijn of uit de vrije hand, maar geometrische en abstracte patronen kunnen ook heel mooi zijn. Een ontwerp van thuis meenemen mag ook. Als de verf droog is heb je je eigen unieke vaas. Klik hier voor de flyer en hier om je aan te melden

 

 

 

 

21 oktober informatiebijeenkomst gezonde leefstijl bij kanker (in SJG)

Klik hier voor flyer SJG en hier om aan te melden

12 november Café Toon Doodgewoon

In samenwerking met het Netwerk Palliatieve Zorg organiseren wij weer een thema-avond in het kader van Café Toon Doodgewoon. Deze keer met als onderwerp Palliatieve zorg bij kinderen met als gastspreker Monique Christoph, NetWerkCoördinator Netwerk Integrale Kindzorg Limburg & Zuidoost Brabant.

Klik hier voor het programma van 2019 en hier om aan te melden.

Terug naar de Nieuwsbrief 2019-04