Haak maar aan, brei maar mee

Op dinsdagmiddag kan er gezamenlijk (en desgewenst onder begeleiding) worden gehandwerkt in de huiskamer van het Toon Hermans Huis. Je kunt komen haken en breien, maar ook ander handwerk doen. Je kunt natuurlijk ook zelf iets meenemen waar je mee bezig bent en geen begeleiding verder bij nodig hebt.

Tijdens het handwerken is er vooral ook gelegenheid voor een gesprek. Soms is het makkelijker om tijdens het bezig zijn je zorgen of vragen te delen met anderen. Soms is het juist fijn om gewoon te handwerken en een meer ontspannen praatje te hebben en zo even los te komen van de zorgen thuis. Wees in ieder geval welkom om je aan te sluiten. Deze activiteit vindt plaats in de huiskamer of in het creatief atelier van ons Toon Hermans Huis.

Begeleiding:
Dag / tijd: Iedere dinsdag van 13:30 tot 15:30 uur
Bijdrage: Deze activiteit is gratis. Het enige wat wij van u vragen is om zelf uw haaknaalden en/of breinaalden en ander materiaal mee te brengen.
Aanmelden: U kunt zich aanmelden door een mail te sturen naar onze administratie of ons even te bellen (0495 – 541 444).