Inlooppunt Roggel

Omdat de ruimte in Roggel te klein is om de Corona maatregelen in acht te nemen is de “inloop” voorlopig gesloten.

Woensdag 5 februari 2020 is een feestelijke start gemaakt met de inloop en activiteiten door de Toon Hermans Huizen Roermond en Weert in het Gezondheidscentrum van Roggel. Huisarts dokter Hundscheid verwelkomde ‘de nieuwe bewoner’ van het Gezondheidscentrum hartelijk. Twee maal per maand staan gastvrouwen en aanbieders van de beide huizen klaar voor iedereen die met kanker in aanraking komt. Of je nu zelf ziek bent of naaste of nabestaande. Je kan er terecht voor informatie, een ontspannende (verwen)activiteit of om gewoon even je verhaal kwijt te kunnen bij een kop koffie of thee.
Het inlooppunt in Roggel van de Toon Hermans Huizen van Weert en Roermond is iedere eerste en derde woensdag van de maand van 10.00 tot 12.00 uur geopend.
Het inlooppunt is te vinden in het Gezondheidscentrum Roggel aan de Kerkstraat 18.

Ontmoeten, ontspannen en verwennen.
In de Toon Hermans Huizen in Roermond en Weert worden allerlei activiteiten georganiseerd. Deze staan in het teken van ontmoeten, ontspannen en verwennen en worden verzorgd door deskundige professionals die zich vrijwillig voor de huizen inzetten. De huizen laten u graag op de locatie in Roggel kennis maken met een aantal activiteiten.

Het programma voor de resterende maanden van 2020 is voorlopig gecanceld i.v.m. corona:
Wanneer het programma weer vervolgd wordt zullen we dat op onze site en op de site van het Toon Hermans Huis Roermond vermelden.

Aanmelden
Als we weer starten is aanmelden niet nodig, U kunt altijd binnenlopen zonder afspraak.